Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
Wij bestaan 5 jaar!!
×
 x 

0

Hoe teken ik wilde dieren

Hoe teken ik wilde dieren. Eenvoudige handleiding met 200 voorbeelden.
Verkoopprijs: 9,20
Beschrijving

Hoe teken ik wilde dieren - Felix Lorenzi

Kun je al een beetje tekenen of wil je eens proberen of je het kunt? En je houdt van de natuur en van dieren? Dan is de serie Hoe teken ik .... echt iets voor jou!

Aan de hand van 18 modellen en meer dan 200 tekeningen leer je hoe je beter kunt worden in het tekenen van wilde dieren. Je leert snel en eenvoudig hoe de tekening tot stand komt en in de juiste proporties kan worden gezet. Je leert kijken en ziet bij elk dier zijn speciale kenmerken. Enkele dieren die getekend worden: Giraf, aap, hert, wolf, olifant en 14 andere wilde dieren.

Het boekje begint met een inleiding over de bouw van dieren en mensen. Vervolgens worden de lichaamsproporties behandeld en wat dat voor jouw tekening betekent. Verder worden de veelvoorkomende beginnersfouten op een rijtje gezet en worden de verschillende technieken en hoe je die moet gebruiken uit de doeken gedaan.

Aantal pagina's: 47

Afmetingen: 21 x 15 x 0,7 cm


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen  

De waardering van natuurgadgets.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 231 reviews.