Deze website maakt gebruik van cookies
×
Natuurgadgets.nl
natuur - survival - ontdekken
×
 x 

0

logo.300x181

Verlanglijst

rood hart iconMaak nu een verlanglijst in onze webwinkel die je bewaart voor jezelf of deelt met familie en vrienden.  Lees meer.....

Snel account aanmaken voor verlanglijst

Mijn verlanglijst

 

 
Log in om een verlanglijst te maken

Hoe teken ik dieren

Hoe teken ik dieren. Eenvoudige handleiding met 200 voorbeelden.

Verkoopprijs: € 8,95
Voeg toe aan verlanglijst
Beschrijving

Hoe teken ik dieren - Felix Lorenzi

Kun je al een beetje tekenen of wil je eens proberen of je het kunt? En je houdt van de natuur en van dieren? Dan is de serie Hoe teken ik .... echt iets voor jou!

Aan de hand van 13 modellen en meer dan 200 tekeningen leer je hoe je beter kunt worden in het tekenen van dieren. Je leert snel en eenvoudig hoe de tekening tot stand komt en in de juiste proporties kan worden gezet. Je leert kijken en ziet bij elk dier zijn speciale kenmerken. Enkele dieren die getekend worden: Hond, kat, varken, gans en 9 andere alledaagse dieren.

Het boekje begint met een uitgebreide praktische handleiding en vervolgens ga je aan stap voor stap aan de gang om het dier natuurgetrouw op papier te krijgen.

Aantal pagina's: 47

Afmetingen: 21 x 15 x 0,7 cm


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen