Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
×
 x 

0

De wondere wereld van het heelal

De wondere wereld van het heelal. Het grote info- en doe boek voor de jonge amateur astronoom
Verkoopprijs: 20,51
Beschrijving

De wondere wereld van het heelal

Het grote info- en doeboek over sterren, planeten en alles wat je in de ruimte kunt ontdekken. Leer het heelal kennen, je hebt er niet eens een telescoop voor nodig met het blote oog is er ook van alles te zien. Maar een verrekijker of sterrenkijker is wel handig als je wat verder wilt gaan. Dit boek leert je hoe je deze instrumenten op de goede manier kunt gebruiken.

De gids is heel uitgebreid en een bron van urenlang plezier.  Ontdek ze beetje bij beetje het heelal. Je leest er over de zon, de maan en de planeten, sterren en kometen, melkwegstelsels en nevels en nog veel meer! Bestudeer de schijngestalten van de maan, de vallende sterren, de verhalen achter de sterrenbeelden, de samenstelling van de planeten, de missies naar de ruimte, enzovoort.

Het heelal is onmetelijk groot en er vallen zoveel dingen te ontdekken! Pak snel je verrekijker of je telescoop en maak een fantastische reis tussen de sterren. Aan de hand van de talrijke foto's en hemelkaarten in het boek vind je gemakkelijk je weg. Voer zelf ook de proefjes uit samen met je vrienden of vriendinnen, en je zult beter begrijpen hoe de verschillende hemellichamen precies werken. 

Leeftijd: ca 11+

Afmetingen: 18,5 x 25 cm

Aantal pagina's: 255

Mooi en stevig hardcover boek. Zeer geschikt om cadeau te geven.

 

 


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen  

De waardering van natuurgadgets.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 231 reviews.