Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
×
 x 

0

Een microscoop kopen bij Natuurgadgets.nl

Microscopie

Met microscopie verleggen we als mensen de grens van onze eigen zintuigen. Met een vleermuisdetector horen we geluiden die we niet kunnen horen en met een microscoop kunnen we dingen zien die we eigenlijk niet kunnen zien. Een heel nieuwe wereld van details, organismen en cellen gaat voor je open.

chlorophyl

Toepassing microscoop

Zoals voor alles, geldt ook hier dat het goed is om vooraf te bedenken wat je van plan bent met de aanschaf van een microscoop. Wil je objecten bekijken zoals insecten, bodemvondsten of mineralen en stenen dan heb je het meest aan een stereo microscoop die je ook op grotere objecten kan scherpstellen. We hebben hiervoor de voordelige National Geographic 20x stereo microscoop of de wat duurdere Bresser Biorit 20 ICD. Door de goede verlichting is het object duidelijk te zien. Deze microscopen vergroten 20x en met het (optionele) 20x oculair 40x. Deze vergroting bereken je door de vergroting van het oculair (waardoor je kijkt) te vermenigvuldigen met de vergroting van het objectief (de lens die op het object is gericht).

Voor het werken met preparaten om bijvoorbeeld cellen of bacteriën te bekijken gebruik je een microscoop zoals de National Geographic 40/1280x microscoop of de Bresser Biorit 40/1280, deze laatste is ook heel geschikt voor studiedoeleinden, met het meegeleverde elektronische oculair kunnen beelden op laptop of PC worden opgeslagen.kristal


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen