Deze website maakt gebruik van cookies
×
Natuurgadgets.nl
natuur - survival - ontdekken
×
 x 

0

Vergelijken

Er zijn geen items aan vergelijken toegevoegd.

Verlanglijst

Jouw verlanglijst is leeg

IMGP1802

Laat je bestelling inpakken

Je bestelling gratis laten inpakken als cadeautje voor kinderen of volwassenen.

Leuk om zelf te geven of met een persoonlijke boodschap te laten bezorgen

logo.300x181

Spinnen in beeld - zakgidsje en herkenningskaart

Spinnen in beeld - zakgidsje en herkenningskaart
Verkoopprijs: € 4,95
Korting
Beschrijving

Met de serie "...... in beeld' geeft KNNV Uitgeverijen kleine, dunne, geniete boekjes uit (10x21cm). De boekjes kenmerken zich door hun beknoptheid en heldere uitleg. Met kleurenillustraties en veel informatie en feiten. Voor iedereen die over een bepaald onderwerp een 'snelcursus' wil. Over het algemeen minder geschikt voor jonge kinderen, gezien de compactheid van de informatie.

De ideale (mini-) spinnengids & zoekkaart voor beginners! Met dit boekje leer je 24 huis-tuin-en-keuken spinnen kennen: hun leefwijze, gedrag en hoe je ze kunt herkennen. Veel mensen vinden spinnen alleen maar eng. Maar hun lichamen zitten wonderlijk in elkaar en ze vertonen allerlei interessant gedrag. Spinnen kijken wordt nog leuker als je ze kunt herkennen.

Dit boekje brengt 24 in Nederland algemeen voorkomende spinnensoorten in beeld zoals kruisspin, waterspin en lentevuurspin. Hiernaast maak je ook kennis met een aantal blikvangers uit de ruigere natuur en met 3 spinachtigen (schapenteek, geluksspinnetje en hooiwagen). Hoe leven en jagen spinnen en hoe bouwen ze hun spinnenweb? Inclusief tips over hoe, waar en wanneer je spinnen kunt vinden, en waar je op moet letten bij het op naam brengen. Zo kan iedereen binnen een mum van tijd een spinnenkenner worden.

In handig zakformaat met zoekkaart. 


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen  

De waardering van natuurgadgets.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 134 reviews.