Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
×
 x 

0

Vakantie

In verband met de vakantieperiode kunnen wij de bestellingen tot 12.00 uur nog dezelfde dag verwerken. Bestellingen na 12.00 uur worden de volgende dag verzonden.

Vergelijken

Er zijn geen items aan vergelijken toegevoegd.

Verlanglijst

Jouw verlanglijst is leeg

Laat je bestelling inpakken

Je bestelling gratis laten inpakken als cadeautje voor kinderen of volwassenen. Leuk om zelf te geven of met een persoonlijke boodschap te laten bezorgen op ieder adres ter wereld.

Dagvlinders in beeld - zakgidsje en herkenningskaart

Dagvlinders in beeld - zakgidsje en herkenningskaart
Verkoopprijs: 5,09
Beschrijving

Met de serie "...... in beeld' geeft KNNV Uitgeverijen kleine, dunne, geniete boekjes uit (10x21cm). De boekjes kenmerken zich door hun beknoptheid en heldere uitleg. Met kleurenillustraties en veel informatie en feiten. Voor iedereen die over een bepaald onderwerp een 'snelcursus' wil. Over het algemeen minder geschikt voor jonge kinderen, gezien de compactheid van de informatie.

Vlinders zijn opvallende insecten. Dit gidsje laat je kennis maken 30 algemeen voorkomende soorten, hun leefwijze en gedrag. Met tips voor herkenning en boordevol weetjes. Inclusief herkenningskaart! Je leert meer over hun uiterlijk, het vlinderleven (eitjes, rups, pop, vlinder), hoe ze overwinteren, over de vlindertrek en de eisen die zij stellen aan hun leefomgeving. Een leuk boekje voor iedereen die kennis wil maken met vlinders.

Met herkenningskaart. Handig voor onderweg!    


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen  

De waardering van natuurgadgets.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 231 reviews.