Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
×
 x 

0

Wat te doen bij een klacht?

Wij doen ons uiterste best om het onze klanten naar de zin te maken. Maar ook bij ons kan er wel eens iets misgaan. Als je ergens niet tevreden over bent, meld het dan altijd eerst aan ons. We zullen er alles aan doen om het samen op te lossen.

Mochten we er onverhoopt niet uitkomen dat is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting Webwinkelkeur. De aan deze Stichting verbonden onafhankelijke geschillencommissie doet een bindende uitspraak.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

 

 


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen  

De waardering van natuurgadgets.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 231 reviews.