Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
×
 x 

0
Veldgids kevers van EuropaVeldgids kevers van Europa
Veldgids kevers van Europa
Veldgids kevers van Europa
Veldgids kevers van Europa
Veldgids kevers van Europa
veldgids_kevers_van_europa-5
Veldgids kevers van Europa
veldgids_kevers_van_europa-6

Veldgids Kevers van Europa

Veldgids Kevers van Europa. Herkennen van kevers wordt makkelijk met deze Veldgids kever. Bijna 800 Europese kevers met kenmerken en basisbeschrijvingen.
Verkoopprijs: 38,95
Beschrijving

Veldgids Kevers van Europa - Vincent Albouy & Denis Richard

Met bijna 400.000 soorten kevers wereldwijd, vormen kevers een kwart van het dierenrijk. In Nederland komen 4100 soorten voor. In de Veldgids Kevers van Europa zijn ca 800 soorten bijeengebracht. Deze selectie omvat de volledige diversiteit en soortenrijkdom in Europa. Ze zijn gekozen op basis van hun representativiteit en hun historische of biologische belang. Kever zijn heel belangrijk voor de biodiversiteit, helaas worden veel soorten bedreigd door klimaarverandering, uitputting van leefgebieden en onze afkeer van 'ongedierte'.

De Veldgids Kevers van Europa begint met een heldere beschrijving van de anatomie van de kever. Wat onderscheidt een kever van andere insecten? Verder veel details over voeding, ecologie, gedrag, bescherming, historie en nog veel meer.

De soorten kevers zijn in de Veldgids Kevers van Europa overzichtelijk gerangschikt naar familie. Van iedere soort is een heldere en treffende kleurenfoto opgenomen. Op de linkerpagina is de tekst opgenomen (beschrijving, ecologie en verspreiding). De foto's van de desbetreffende kevers staan op de rechterpagina.

Determineren van de kevers doe je via het beeldmateriaal in de gids. De beginnende keverliefhebber zal snel leren in welke familie de gevonden kever gezocht moet worden.

De Veldgids Kevers van Europa is geschikt als veldgids en als naslagwerk. Zowel de beginner, de liefhebber als de professional vinden veel waardevolle informatie in deze gids.

Vincent Albouy is een Franse amateur-entomoloog. Hij houdt zich al 25 jaar bezig met de bescherming van insecten. Zijn landgenoot Denis Richard is arts en medisch journalist, tuinier en amateur-landschapsarchitect.

Hardcover
Afmetingen: 19,8 x 14,4 x 3,6 cm
Aantal pagina's: 400
Veel foto's

 

 


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen  

De waardering van natuurgadgets.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 231 reviews.