Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
×
 x 

0

Nieuwe insectengids van Tirion Natuur

Nieuwe insectengids van Tirion Natuur
Verkoopprijs: 29,99
Beschrijving

Nieuwe insectengids

Met meer dan 1000 afbeeldingen, waarvan er 800 in kleur is deze gids waarschijnlijk de beste gids die er voor het determineren van insecten is te vinden. Deze laatste druk is geheel geactualiseerd voor de Nederlandse en Belgische situatie. Alle ordes en families die voorkomen ten westen van de lijn tussen Finland en de Adriatische kust worden beschreven. De gids is voorzien van een register en veel informatie over levenswijze, bouw en levenscycli, vliegtijden en verspreiding.

Insecten bekijken en herkennen is duiken in de microkosmos van deze dieren en vooral leuk als je op pad gaat met de juiste spullen. Een goede loep en een potje om het insect gevangen te houden is dan wel makkelijk. 

Het boek heeft een handzaam formaat van 19 x 11,5 cm

De Nieuwe Insectengids is in herdruk. We hebben van de uitgever het bericht ontvangen dat dit in 2016 niet meer zal plaatsvinden. Het is nog onzeker of de gids überhaupt weer op de markt komt. Een prima en gelijkwaardig alternatief is de Insectengids van Heiko Bellman (zie hieronder)

 


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen  

De waardering van natuurgadgets.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 231 reviews.