Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
natuur - survival - ontdekken
×
 x 

0

Vergelijken

Er zijn geen items aan vergelijken toegevoegd.

Verlanglijst

Jouw verlanglijst is leeg

Verzending (tijdelijk)

Momenteel hanteren wij tijdelijk aangepaste verzenddagen. Wij verzenden op dinsdag, donderdag en in het weekeinde. Zo mogelijk op de andere dagen, maar dit kunnen we niet garanderen.

Ook namens de Sint pakken wij in

Laat je bestelling inpakken

Je bestelling gratis laten inpakken als cadeautje voor kinderen of volwassenen. Leuk om zelf te geven of met een persoonlijke boodschap te laten bezorgen. In deze tijd van het jaar ook namens de Sint!

Insectengids

Insectengids met meer dan 1400 afbeeldingen in kleur
Verkoopprijs: 29,95
Korting
Beschrijving

Insectengids - Heiko Bellmann

Met meer dan 1400 kleurenfoto's is het 'makkie' om de gevonden insecten te determineren. Met eenvoudige kleurencodes en registers zijn de verschillende insectenordes zoals vlinders, kevers, wespen en bijen snel op te zoeken. Bovendien bevat de gids veel informatie over levenswijze en voortplanting. Behalve insecten wordr er ook een aantal spinnen en verwanten behandeld. 

Insecten bekijken en herkennen is duiken in de microkosmos van deze dieren en vooral leuk als je op pad gaat met de juiste spullen. Een goede loep en een potje om het insect gevangen te houden is dan wel makkelijk. 

Het boek heeft een handzaam formaat van 19 x 13 cm

Aantal blz: 448 

Onze beoordelingen op Webwinkelkeur


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen  

De waardering van natuurgadgets.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 189 reviews.