Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
×
 x 

0

Bijen - Veldgids voor Nederland en Vlaanderen

Bijen - Veldgids voor Nederland en Vlaanderen. Praktische en unieke veldgids met 272 soorten bijen en hommels die voorkomen in Nederland en Vlaanderen. Prachtig standaardwerk.
Verkoopprijs: 39,99
Beschrijving

Bijen - Veldgids voor Nederland en Vlaanderen. Richard Lewington & Steven Falk

Naast de gedomesticeerde honingbij leven er in Nederland en Vlaanderen honderden soorten wilde bijen. Iedere soort met zijn eigen levenswijze, voortplanting en vliegtijd. Zoals de zandbijtjes die nestelen in de grond en de vele hommelsoorten (ook bijen), die omvangrijke kolonies stichten. Bijen worden bedreigd door het gebruik van pesticiden in de landbouw, terwijl ze zo belangrijk zijn voor de bestuiving van geteelde gewassen en planten in de natuur. De Veldgids Bijen voor Nederland en Vlaanderen behandelt 272 soorten en doet dit met meer dan 700 kleurenfoto's en meer dan 1000 gedetailleerde illustraties van de hand van Richard Lewington. Het moet wel gek lopen wil je een bij niet kunnen determineren.

Geweldig mooie gids!

Klik hier voor een inkijkexemplaar (er wordt een PDF op jouw computer gedownload).

Pagina's: 432
Formaat: 23,0 cm x 14,5 cm x 3,2 cm
Paperback (geplastificeerd)
Rijk geïllustreerd


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen