Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
×
 x 

0
ANWB-Vlindergids
ANWB-Vlindergids

ANWB Vlindergids

ANWB Vlindergids. Praktische veldgids vlinders. Ook veel aandacht Coor de rupsen en de waardplanten. Meer dan 300 soorten.
Verkoopprijs: 32,50
Beschrijving

ANWB Vlindergids -  Heiko Bellman

Voor liefhebbers van vlinders is de ANWB-Vlindergids de ideale vlindergids. En wie van vlinders houdt, moet rupsen voor lief nemen. En dat rupsen ook prachtig kunnen zijn laat de ANWB-Vlindergids zien. De uitklapbare flappen van de omslag laten in een oogopslag de rupsen van de belangrijkste families zien.

Deze veldgids vlinders is handig in gebruik door de kleurcodering en de meer dan 1100 spectaculaire kleurenfoto's voor snelle herkenning. Naast wetenswaardigheden over de 300 meest voorkomende vlindersoorten in Europa, bevat de gids een uitgebreid rupsenoverzicht, plus foto's en ken­merken van 200 soorten bomen, struiken, grassen en ande­re planten waarop je de vlinders of rupsen kunt vinden. Dit zijn de waardplanten.
 
De ANWB-Vlindergids is voor Nederland en België bewerkt in nauwe samenwerking met De Vlinderstichting.

Paperback
Afmetingen: 19,5 x 13,7 x 3 cm
Aantal pagina's: 448
Full colour - veel foto's

Klik hier voor een inkijkexmplaar. Er wordt een pdf bestand op jou computer gedownload.

Heiko Bellman was (overleden in 2014) een Duitse bioloog, schrijver en fotograaf. Hij heeft meer dan vijftig boeken gepubliceerd.

 


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen  

De waardering van natuurgadgets.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 231 reviews.