Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
×
 x 

0

Geneeskrachtige planten

Geneeskrachtige planten. Help je gezondheid een handje, helemaal natuurlijk.
Verkoopprijs: 16,99
Beschrijving

Geneeskrachtige planten - Renate Hudak

Planten komen we overal tegen; in de tuin, bij wandelingen, onderweg. De meeste planten zijn gewoon mooi of saai. Sommige soorten zijn eetbaar en er is ook een categorie die geneeskrachtige en heilzame bestanddelen bevatten.

Al duizenden jaren kennen mensen (en ook sommige dieren) de geneeskrachtige werking van planten. In dit boek brengt Renate Hudak de 100 belangrijkste en meest voorkomende soorten in beeld. Dit zijn geen planten waarvoor je op expeditie moet. Ze groeien gewoon in je tuin, de natuur in je buurt of aan de kant van de weg. De planten kun je via de determineerhulpen (bv kleur) makkelijk vinden. Ze worden uitgebreid beschreven en krijg je tips over hoe je ze moet verzamelen en wat de werking precies is.

Iedereen weet dat kamillethee goed is om te ontspannen, maar wie weet nog dat het driekleurig viooltje reumaklachten kan verlichten of dat ereprijs tegen verkoudheid en bronchitis helpt? Ontdek nu zelf de wereld van de medicinale planten.

Afmetingen: 19 x 11 x 1,6 cm

Aantal blz: 256

Klik hier om een inkijkexemplaar in te zien. Er wordt een pdf in uw downloadmap geplaatst die u met acrobat reader of voorvertoning kunt openen.


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen