Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
×
 x 

0

Compact Gids Bomen

Bomen herkennen met deze kleine bomengids Compact Gids Bomen. 150 Soorten weergegeven in prachtige natuurgetrouwe tekeningen.
Verkoopprijs: 10,00
Beschrijving

Compact Gids Bomen

Compact Gidsen van Tirion Natuur zijn handzame veldgidsen voor het herkennen en determineren van dieren en planten in de natuur. In deze bomengids tref je de 150 meest voorkomende boem aan. Allemaal natuurgetrouw getekend. Niet alleen de boom, maar er zijn ook illustraties van de bladeren en eventuele vruchten. Dit is een echte zakgids, want past in iedere zak.

Alle gidsen bevatten natuurgetrouwe tekeningen van honderden soorten, inclusief eventuele kleurvariaties. Verder bevatten de gidsen de belangrijkste informatie over habitat en levenswijze. Alle veldgidsen zijn voorzien van een miniposter waarmee in één oogopslag de soorten en de belangrijkste verschillen tussen de soorten te zien zijn. De veldgidsen zijn voorzien van een duurzame kunststof omslag voor bescherming tegen weersinvloeden en intensief gebruik.

Afmetingen: 13,5 x 9 cm.

 


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen  

De waardering van natuurgadgets.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 231 reviews.