Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
×
 x 

0

Basisgids korstmossen

KNNV Basisgids Korstmossen. Maak kennis met 127 Nederlandse soorten korstmossen.
Verkoopprijs: 22,96
Beschrijving

Basisgids korstmossen - Arie van den Bremer en Leo Spier

Een korstmos is een schimmel en bestaat uit schimmeldraden die een alg omkapselen. Korstmossen zijn dus samenlevingsvormen van algen en schimmels. Wie goed naar korstmossen kijkt ziet prachtige verschijningsvormen en kleuren. Het best doe je dit met een vergrootglas natuurlijk. Je hoeft er niet ver voor van huis, ze groeien op de stoep en op bomen.

Met meer dan 500 kleurenfoto's brengt deze gids de onbekende wereld van de korstmossen dichterbij. Met behulp van meerdere foto's per soort is de herkenning makkelijk. Het boek legt uit wat het verschil tussen een korstmos en een alg is, behandelt het substraat waarop ze groeien (hout, steen, bodem) en brengt ook diertjes in beeld die op korstmossen leven.

Dankzij de vele foto's en heldere indeling is de basisgids korstmossen een onmisbaar hulpmiddel voor de beginnende korstmoszoeker

Formaat: 24 x 17 cm

Aantal blz: 152

Rijk geïllustreerd met kleurenfoto's

 


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen