Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
×
 x 

0
ANWB BomengidsANWB Bomengids

ANWB Bomengids

ANWB Bomengids. Meer dan 600 soorten bomen, heesters en struiken, zowel wilde als gekweekte vormen, zelfs heide.
Verkoopprijs: 27,50
Beschrijving

ANWB Bomengids - Joachim Mayer en Heinz-Werner Schwegler

Bomen zijn 'hot' tegenwoordig. Probeer er als overheid maar eens een paar te kappen en je krijgt maar zo een deel van de bevolking over je heen. Hoe leuk is om wat meer te weten over bomen? Iedere keer als je naar buiten gaat kom je ze tegen. Of je nu in de stad woont of op het platteland. Met de ANWB bomengids kun je meer dan 600 soorten determineren. Bomen, struiken en heesters. De ANWB Bomengids behandelt niet alleen de soorten die van nature in ons land en Midden-Europa voorkomen, maar ook de bomen die aangeplant zijn. 

Het op naam brengen van de bomen en struiken wordt een makkelijk karweitje met behulp van de uitklapbare omslag met determinatiesleutel. Op de omslag zijn schematische tekeningen van groeivormen en bladkenmerken opgenomen. In het boek zelf zijn foto's opgenomen van de bomen en struiken

In de ANWB bomengids zijn de soorten ingedeeld naar groeivorm en bladkenmerken. Ook in de winter komt de gids van pas want je kunt er ook de winterknoppen mee determineren. Verder treft je info aan over giftige bomen en struiken.

Pagina's: 320
Formaat: 19,5 cm x 13,9 x 2,2 cm
Paperback
Rijk geïllustreerd met foto's en tekeningen


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen