Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
×
 x 

0
kaart-overzicht

Trage Wandelpaden Nederland

Trage Wandelpaden Nederland
Verkoopprijs: 15,37
×
Kies kaart
Beschrijving

Voor de wandelaar die even de hectiek en de drukte van het dagelijks leven wil ontlopen zijn er nu deze mooie topografische wandelkaarten. De kaarten op de schaal 1:25.000 zijn uitermate gedetailleerd en cartografisch van uitstekende kwaliteit. Deze serie heeft niet de nadelen van 'gewone' topografische kaarten. De kaarten zijn op een groot formaat en er staan makkelijk te volgen wandelroutes in. Voor de liefhebber of degenen die willen afwijken van de ingetekende routes, de kaarten zijn prima geschikt voor navigatie met kompas en zijn voorzien van GPS coördinaten (bepaal waar je je bevindt met de Bresser Pointfinder GPS).

Kenmerken:

Grote samengestelde bladen, tweezijdig bedrukt (in totaal vijf keer het standaardformaat!), schaal 1:25.000. Gedrukt op scheur- en watervast materiaal (polyart). Dit materiaal is heel flexibel en eindeloos opnieuw opvouwbaar. De hoogwaardige cartografie van de Topografische Dienst (Kadaster Geo-informatie) is integraal overgenomen. Diverse ingetekende wandelroutes. Dat zijn de LAW-routes (Lange-Afstand-Wandelpaden), maar ook veel verbindingsroutes en rondwandelingen, grotendeels gemarkeerd en goed voor een halve tot een hele dag wandelplezier. De namen van de LAW’s staan op de kaarten, de overige routes (ingetekend met streepjes) hebben meestal een code, die u op de website van de uitgever (De Noorderzon) bij de betreffende kaart kunt terugvinden. Als u op de code klikt kunt u een GPS-track downloaden.

Beschikbare gebieden:

  1. Gelderse Vallei
  2. Veluwe Midden
  3. Veluwe Noord
  4. Veluwe Zuid
  5. Achterhoek Zuidwest
  6. Achterhoek Noordwest
  7. Utrechtse Heuvelrug
  8. Amstelland
  9. Amsterdam Waterland

TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen  

De waardering van natuurgadgets.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 231 reviews.