Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
×
 x 

0

Silva kaartetui 265x480mm

Silva Kaartetui Carry dry 265x480mm
Verkoopprijs: 31,94
Beschrijving

Silva Kaartetui Carry dry 265x480mm

Dit grote Silva Carry Dry kaartetui is een handig hulpmiddel voor de wandelaar. Geheel waterdicht blijven uw kostbare kaarten onder alle weersomstandigheden in goede staat. Het kaartetui is ontwikkeld voor de meest barre omstandigheden en blijft soepel tot temperaturen to -20˚C. Op de achterkant is het door Silva ontwikkelde en geregistreerde 1-2-3 systeem getekend. Hoe u met behulp van een kompas in drie eenvoudige stappen uw weg kunt vinden. Het Silva Carry Dry kaartetui is een duurzaam product voor jarenlang plezier.

Het etui is gemaakt van hoogwaardig TPU. TPU is een speciale plastic (mix van plastic en siliconen - waardoor het eigenschappen van rubber krijgt) dat elastisch en transparant blijft en bestand is tegen vetten, olie en krassen. Hierdoor wordt het een vrij prijzig kaartetui, maar dat betaalt zich o.i. terug wat betreft de duurzaamheid. De etuis zijn oprolbaar (heel goed zelfs, door de elastische kwaliteiten)


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen  

De waardering van natuurgadgets.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 231 reviews.