Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
×
 x 

0

Het langste Natuurpad van Nederland

Roots Het langste Natuurpad van Nederland. 459 km wandelen over onverharde paden en trage wegen. Met 136 natuur hotspots.
Verkoopprijs: 14,99
Beschrijving

Roots Het langste Natuurpad van Nederland

Er zijn verschillende lange afstandspaden. Nu is er een die speciaal voor de natuurliefhebber is gemaakt. Het Root Langste Natuurpad van Nederland loopt over 459 km onverharde paden en trage wegen. Ruim 70% hiervan is onverhard. Het langste Natuurpad van Nederland telt 32 dagwandelingen die variëren van in lengte van 7,8 tot 28,4 kilometer. De route leidt langs 136 natuur hotspots. Dit zijn plekken waar bijzondere dieren of planten leven, of waar een interessant landschap kan worden ervaren.

Het langste Natuurpad van Nederland loopt van Delfzijl naar Goirle en doorkruist vijf provincies en drie nationale parken. Door Roots ontwikkeld voor iedereen die graag wandelt en naar dieren en planten kijkt.

Over Roots:
Roots is het enige onafhankelijke natuurtijdschrift in Nederland. Maandelijks verrast het met schitterende reportages over de natuur dicht bij huis, maar ook over andere spectaculaire plekken over de hele wereld. Prachtige natuurfotografie en -illustraties zijn het handelsmerk van Roots.

Aantal pagina's: 160
Formaat: 13cm x 21cm
Paperback met flappen
Vernieuwde 3e druk (2017)


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen