Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
natuur - survival - ontdekken
×
 x 

0

Vergelijken

Er zijn geen items aan vergelijken toegevoegd.

Verlanglijst

Jouw verlanglijst is leeg

Verzending (tijdelijk)

Momenteel hanteren wij tijdelijk aangepaste verzenddagen. Wij verzenden op dinsdag, donderdag en in het weekeinde. Zo mogelijk op de andere dagen, maar dit kunnen we niet garanderen.

IMGP1802

Laat je bestelling inpakken

Je bestelling gratis laten inpakken als cadeautje voor kinderen of volwassenen.

Leuk om zelf te geven of met een persoonlijke boodschap te laten bezorgen

logo.300x181

De in onze webwinkel getoonde informatie is met veel zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Wij verstrekken door middel van deze website louter informatie over de producten die wij aanbieden. Ook wij maken foutjes en behouden ons het recht voor om producten niet te leveren als blijkt dat wij een evidente typefout hebben gemaakt bij de prijsstelling.

Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

Natuurgadgets.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. Ook aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website opgenomen informatie en tarieven.

Verwijzingen naar websites die niet door Natuurgadgets.nl worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel wij uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar wij linken, kunnen wij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door ons worden onderhouden wordt afgewezen.

Onze beoordelingen op Webwinkelkeur


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen  

De waardering van natuurgadgets.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 189 reviews.