Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
×
 x 

0

Aanbod voor gasten van De Grote Beer op Terschelling

Je gaat naar Terschelling en op de boot begint het avontuur al. Is dat een zeehond op die zandbank? Welke vogel vliegt daar? Op het eiland zelf is zoveel te zien en te beleven; vogels, vergezichten, zelfs een populatie reeën. Een goede verrekijker is dan onmisbaar. Heb je nog geen verrekijker of ben je toe aan een andere? Wellicht is de Barr & Stroud Sierra iets voor jou.

De Barr & Stroud Sierra biedt veel waar voor zijn geld. In 2011 door het Britse Best Binoculars Reviews uitgeroepen tot de beste 'low Cost Binocular'. Wij bieden jou deze verrekijker graag aan voor de prijs van € 140,00 en doen daar dan ook een Strandvonstenkaart van Jasper de Ruiter bij.

De Sierra is er in de 10x42 of 8 x42 uitvoering. Weet je niet welke versie je moet kiezen? Lees dan onze blogpost met uitleg over dit onderwerp. 

Bestel nu en gebruik de coupon code: Grote Beer voor de korting en de extra Strandvondstenkaart.

Beide verrekijkers

Artikelnaam
Artikelprijs
Verrekijker Barr and Stroud Sierra 10x42 phasegecoat

Verrekijker Barr & Stroud Sierra 10x42 Phasegecoat. Heel...
Verkoopprijs: 159,99
Verrekijker B&S Sierra 8x42 phasegecoat

Verrekijker Barr & Stroud Sierra 8x42 Phasegecoat. Heel...
Verkoopprijs: 157,99
Wil je wat meer uitgeven voor een middenklasse kijker of misschien wat minder besteden? Wij geven je graag een advies op maat. Bel ons op 0318-260001 of neem contact op via het contactformulier van onze website.


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen  

De waardering van natuurgadgets.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 231 reviews.