Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
×
 x 

0

Trangia Stove 27- HA

Trangia Stove 27-HA. Vervaardigd van slijtvast en corrosie bestendig hard geanodiseerd aluminium. Kookset voor 1-2 personen. Diverse opties en uitvoeringen. Op spiritus of gas.
Verkoopprijs: 109,99
×
Kies variant
Beschrijving

Trangia Stove 27-HA - Diverse opties

Met een Trangia Ultralight Stove 27 HA heb je alles om in het veld of op de camping je potje te koken. Je kookt met een Trangia Stove 27 voor 1-2 personen. Heb je een grotere set nodig kijk dan bij de 25 modellen. Een Trangia Stove set is altijd van lichtgewicht materiaal en past door zijn innovatieve en doordachte ontwerp met gemak in iedere rugzak. Ideaal voor vrij kamperen, trektochten of gewoon op de camping.

Je kunt de spiritusbrander probleemloos gebruiken tot temperaturen tot -10 C. Met de (niet meegeleverde) winter aanpassing kun je ook koken bij temperaturen die hier nog onder gaan.

Je kunt een Trangia Stove 27 HA in vier verschillende uitvoeringen krijgen. Wij bieden een basis set aan die je naar behoefte en budget kunt uitbreiden. De extra producten leveren we dan los bij, uiteraard passend bij (en in) jouw basis set.

HA is de afkorting van 'hard anodised'. Anodiseren is een oppervlakte behandeling van het aluminium door het metaal te voorzien van een oxidelaag. Hierdoor wordt het aluminium een stuk harder en slijtvaster. Door een aanvullende behandeling wordt de invloed van buitenaf, dus de corrosiebestendigheid sterk verbeterd. HA pannen zijn makkelijker schoon te maken dan de UL pannen.

Trangia stoves zijn aanzienlijk duurder dan de lichtgewicht aluminium uitvoeringen. Waarom zou je er dan voor kiezen? Wij denken dat als je van plan bent de set vaak te gebruiken en er lang - vele jaren - gebruik van wenst te maken HA een overweging kan zijn. 

Vink bij je bestelling maar één set per keer aan!

De basisset Trangia Stove 27-1 HA

27 1HA

De basis set is geheel vervaardigd uit lichtgewicht geanodiseerd aluminium en bestaat uit: •

  • Dubbel windscherm: houder brander plus windscherm
  • Spiritusbrander
  • 2x pan van een liter inhoud
  • Koekenpan met een doorsnee van 18 cm
  • Grijper voor de pannen
  • Strap om de boel bij elkaar te houden

Gewicht: 690 gram
Omvang: 18,5 (doorsnee) x 10 cm hoogte.

Kies:
Optie 1: basis 27 HA

Breid uit met een ketel!

27 1HA

Een speciale ketel voor het water koken is wel handig voor het maken van koffie en thee zonder bijsmaakje of het water voor je instant maaltijden. Met een ketel heb je minder warmteverlies. Voor een meerprijs van ca € 14,- bestel je de basis set plus een ketel met een inhoud van 0,6L. Deze set komt overeen met de Trangia Stove 27-2 HA.

Gewicht: 825 gram
Omvang: 18,5 (doorsnee) x 10 cm hoogte.

Kies:
Optie 2: basis 27 HA + ketel

Koken op gas?

trangia gassysteem

Alle sets zijn ook verkrijgbaar met de speciale Trangia gasbrander. In de regel duurt het koken van een liter water op een alcoholbrander ca 10 - 11 minuten. Op een gasbrander wordt dit teruggebracht naar ca 3,5 minuten. Op gas koken kan handig zijn als je voor wat meer mensen  eten klaarmaakt of vaak water kookt. Kan ook zijn dat je wat minder beschikbare tijd of geduld hebt.

Je kunt gas gebruiken bij temperaturen tot -10 C. Je maakt gebruikt van afkoppelbare gasflessen. De brander past perfect in de houder en windscherm. Als je voor een van de opties kiest dan ontvang je de alcoholbrander én de gasbrander. Je hebt dus beide opties tot je beschikking. Kies bij je bestelling de gewenst set met de toevoeging + gas.

Een Trangia gasbrander weegt 180 gram.

Heb je interesse in een set of combinatie die hierboven niet vermeld staat? Neem dan even contact op. We kunnen in principe alle producten van Trangia leveren.

Dit filmpje van Trangia geeft je een goed beeld van het gebruik van een Trangia Stove


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen  

De waardering van natuurgadgets.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 231 reviews.