Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
×
 x 

0

Silva Keep Thermosfles 0,35L

Silva Keep Thermosfles 0,35 - Oranje
Verkoopprijs: 27,00
Beschrijving

Silva Keep Thermosfles 0,35L - Oranje

 Hou je van mooi design in combinatie met degelijkheid dan maak je met de Silva Keep 0,35L een heel goede keus. De dubbelwandige, vacuüm thermosfles is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal (RVS). Deze dubbele wand is bekleed met zacht rubber. Hierdoor heb je een betere grip op de fles. Dit geldt ook voor de beker. Door het rubber heb je ook geen last van geklingel van je de thermosfles die tegen andere attributen aankomt tijdens een trek- of fietstocht.

De dubbele wand geeft de Silva Keep thermosfles 0,35L een prima isolerende werking. Voor de 0,35L is dat 10 uur voor warme dranken. Koude dranken blijven 20 uur koel.

De constructie van de dop is lekvrij en zodanig dat hij met handschoenen nog makkelijk te openen is. De Silva Keep Vacuum Flasks (zoals de Zweden hem noemen) is verkrijgbaar in de maten 0,35L, 0,50L en 0,75L. Ieder in een eigen aansprekende kleur die aan de natuur (herfst) is ontleend.

De Silva Keep thermosfles 0,35L heeft een vrolijke oranje kleur.

De Silva Keep thermosflessen van het Zweedse outdoor merk Silva behoren tot de beste thermosflessen.


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen