Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
×
 x 

0
Survival kit extra

Survival kit Extra

Survival Kit Extra. Door ons zelf samengesteld uitgebreide survivalkit en EHBO set. Overleef een lastige situatie in geval van nood met deze basisset.
Verkoopprijs: 42,99
Beschrijving

Survival Kit Extra

Je kunt maar zo in de natuur of op reis in een situatie belanden waar je niet direct uit kunt komen. Met deze door ons zelf samengestelde en zeer uitgebreide Survival kit Extra heb je een basisset bij de hand die je overlevingskansen aanzienlijk verhogen. Niet alleen de noodzakelijke tools om te overleven vind je in de Survival kit Extra. Maar ook genoeg spullen om eerste hulp te kunnen verlenen.  Met een veilig gevoel op pad!

Zorg dat je voorbereid op pad gaat en geef onze Survival kit en vaste plek in je tas of rugzak. Voor het gewicht (nog geen 200 gram) of de afmetingen (13 x 7,5 x 4 cm) hoef je het niet te laten.

Ons advies is om de spullen niet voor 'every day use' te gebruiken. Laat ze in de container zitten en gebruik ze alleen als het echt nodig is. 

We hebben de spullen gecontroleerd op goede werking voordat we ze in het doosje hebben gestopt. Behalve het fluitje, natuurlijk. Vergeet niet voor elke reis de inhoud te controleren. Haal de batterij uit de zaklamp als je hem een tijdje niet gebruikt.

Vraag ons niet hoe we het allemaal in zo'n klein doosje hebben gekregen. Maar het is met passen en meten gelukt.

De set (meer dan 20 items) bestaat uit:

Container Groene nylon pouch van ca 20 x 13 x 6 cm. Meerdere vakken. Van twee kanten te openen. Mogelijkheid om aan riem te bevestigen, met lus en connectie via Molle systeem. In de pouch is nog ruimte over voor spullen die je zelf nog wilt meenemen. Waterafstotend.
Zakmes Volwaardig Homeij Endura survival zakmes, met liner lock. Met een hand te bedienen. Uitgeklapt 20 cm. Met gedeeltelijk (vlijmscherp) gekarteld lemmet.
Zaklamp Aluminium zaklamp met zoomfunctie.  Duracell Alkaline AA batterij inclusief.
Survival fluit Survivalfluit met 7 noodfuncties. Uiteraard een luide fluittoon, vergrootglas (vuur maken), lampje, spiegeltje voor signalen, kompas, thermometer en klein waterdicht compartiment.
Paracord Ruim 2 meter Camo paracord
Multitool met 11 functies Zwarte RVS survival tool. Met onder meer blikopener, schroevendraaier, flessenopener, snijvlak, zaagvlak, 2x moersleutel.
Schaartje Opvouwbaar metalen schaartje
Zaag 55cm lange noodzaag. Totale lengte 67cm. RVS
Visgerei Visdraad van 1,5m + haak
Vuur maken Doosje safety match en een stukje tinderwood van LMF
Water  Water zuiveringstabletten van Oasis (4x). Voor vier liter water
EHBO  Pleisters (6x), jodium wattenstaafjes (2X), jodium pad (2x), alcohol pad (2x), antiseptic swap (2x), verband (7,5 cm x 4,5 meter),veiligheidsspelden (2x), rolletje verbandtape en een eenvoudig mondkapje.

 

 


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen  

De waardering van natuurgadgets.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 231 reviews.