Olight actieweek zaklampen

Olight actie

 

Olight wereldwijde actie van 24 t/m 30 augustus 2020

Olight is een innovatieve wereldspeler als het gaat om zaklampen, hoofdlampen en andere verlichtingsoplossingen. Olight producten worden gebruikt door buitenmensen, sporters, jagers, militairen of als een ‘every day’ lamp voor in de auto of op de camping. Olight is een A-merk en bied je altijd een kwaliteitsontwerp en functionaliteit die echt werkt wanneer je het nodig hebt.

Van 25 t/m 31 augustus 2020 is er de speciale Olight actieweek. Bestel nu een van de actiemodellen en ontvang gratis een Olight i1R 2 EOS Mint Green ter waarde van € 19,99. Dit oplaadbare sleutelhangerlampje van 4,4 cm heeft maar liefst 150 lumen aan boord en kan tot 40 meter ver schijnen.

Verder ontvang je een gratis Olight LED pen en een hoofdband ‘Buff’.

Geldt alleen deze week en zolang de voorraad strekt. OP = OP

Er is nu een Olight voor iedereen!

Olight M2R Pro GG Limited version

Olight M2R Pro GG Limited version

Een speciale grijze uitvoering van de Olight M2R Pro in een zeer gelimiteerde oplage. Deze lamp wordt gevoed door een krachtige Li-Ion accu met 5000 mAh en kan hiermee 1800 lumen aan licht produceren tot een afstand van 300 meter. De GG in de productnaam staat voor ‘Gun Gray’. Een fraaie grijze kleur.

Olight Warrior X Turbo

Olight Warrior X Turbo

De Olight Warrior X Turbo is een nieuwe verstraler binnen het Olight programma dat 1000 lumen aan licht geeft over een afstand van 1 km. Met deze extreme reikwijdte kun je iedere klus aan. Met deze warrior val je iedere klus aan, voor het zwaardere werk, of gewoon omdat het kan.

Olight Warrior X Turbo GG Limited version

Olight Warrior X Turbo GC Limited version

De Olight Warrior X Turbo GG limited is een gelimiteerde kleurvariant van een nieuwe verstraler binnen het Olight programma dat 1000 lumen aan licht geeft over een afstand van 1 km.  Net als met de ‘gewone’ Warrior kun je iedere klus aan. Met deze warrior val je iedere klus aan, voor het zwaardere werk, of gewoon omdat het kan.

Olight O-Pen 2

Olight O-Pen 2

Met deze  nieuwe tactische pen van Olight kun je uiteraard schrijven. Maar hij geeft ook licht met een reikwijdte van 16 meter. Hij is ook geschikt om jezelf te verdedigen als dat noodzakelijk is. Onmisbaar voor de wereldreiziger.

Olight M1T PLUS DT Limited Version

Olight M2R Pro GG Limited version

De M1T Plus DT is een  compacte Every-Day-Carry zaklamp uitgerust met essentiële lichtstanden voor veelzijdig gebruik. Geeft max 800 lumen met een reikwijdte van 122 meter. Een mooie aanvulling op je uitrusting vanwege de krachtige lichtbundel, unieke patroon op de behuizing en eenvoudige bediening.

Klik hier voor alle modellen op een rijtje

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.