Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
Wij bestaan 5 jaar!!
×
 x 

0

Bij achteraf betalen kun je eerst je bestelling ontvangen en dan de factuur betalen. Aan achteraf betalen zijn voor ons relatief hoge kosten verbonden. Daar wij het jou graag zonder extra kosten willen aanbieden hebben wij het drempelbedrag voor een bestelling met betaling achteraf op € 30,- gesteld. Bij bestellingen hieronder kan het voor ons niet uit en vragen wij jou om op een andere manier te betalen. Klarna bepaalt zelf de kredietwaardigheid van de klant. Wij hebben hier geen enkele invloed op.

Betaalmethodes van Klarna

In samenwerking met Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Zweden, bieden we jou de volgende betaalmethode(s) aan. Betaling dient aan Klarna te worden gedaan.

  • Achteraf Betalen
  • Gespreid Betalen

Je vindt meer informatie in de gebruikersvoorwaarden van Klarna. Algemene informatie over Klarna vindt je hier. Jouw persoonsgegevens worden door Klarna in overeenstemming met de geldende wet bescherming persoonsgegevens en zoals beschreven in Klarna’s privacy statement verwerkt.

Onze algemene voorwaarden kun je hier lezen. 


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen  

De waardering van natuurgadgets.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 231 reviews.