Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
natuur - outdoor - ontdekken
×
 x 

0

Logo AchterafBetalen CMYKBij achteraf betalen kun je eerst je bestelling ontvangen en dan de factuur betalen. Aan achteraf betalen zijn voor ons relatief hoge kosten verbonden. Daar wij het jou graag zonder extra kosten willen aanbieden hebben wij het drempelbedrag voor een bestelling met betaling achteraf op € 30,- gesteld. Bij bestellingen hieronder kan het voor ons niet uit en vragen wij jou om op een andere manier te betalen.

Indien je kiest voor achteraf betalen ga je akkoord met de daarbij behorende algemene voorwaarden.

Voor de beoordeling van de aanvraag worden de door jou ingevulde gegevens conform de bepalingen van de algemene voorwaarden doorgezonden naar Focum Commerce B.V. Zij toetsen jouw bestelling en besluiten of de aanvraag van achteraf betalen wordt geaccepteerd. Wij kunnen hier geen invloed op uitoefenen. Indien je aanvraag onverhoopt niet wordt geaccepteerd ontvang je een vraag om anders te betalen.

Indien akkoord kun je achteraf betalen en ontvang je van ons de bestelling en een factuur. Deze factuur moet je binnen 14 dagen na factuurdatum betalen.

Het versturen van de factuur en de inning van de betaling wordt door ons uitbesteed aan Focum Commerce B.V. Op de digitale factuur staat aangegeven hoe je (na ontvangst van de bestelling) de factuur dient te betalen.

Door akkoord te gaan met de algemene voorwaarden stem je met deze werkwijze in

Onze algemene voorwaarden kun je hier lezen. Scroll door naar onderen voor de specifieke voorwaarden van achteraf betalen. 

Onze beoordelingen op Webwinkelkeur


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen  

De waardering van natuurgadgets.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 189 reviews.